Suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu: 014 266 0111
Muut yhteystiedot

Työterveys Aalto > Tule meille töihin

 Tule meille töihin

Työterveys Aallossa työskentelee noin 100 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla.

Tuotamme työterveyshuoltopalvelua kahdessa moniammatillisessa tiimissä. Molemmissa tiimissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Työterveyshoitaja:
Etsimme työterveyshoitajaa Keskustan toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen..
Työterveys Aalto on Jyväskylän kaupungin työterveyshuoltopalveluja tuottava liikelaitos. Toimimme 12 kunnan alueella noin 100 hengen voimin. Olemme myös Työ ja Terveys ry:n kuuluvien työterveysliikelaitosten jäsenkumppani. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu - merkki.

Työterveyshoitajan tehtävään kuuluu työterveysyhteistyö vastuullaan olevien yritysten kanssa. Hän vastaa yritysten ja niiden työntekijöiden työterveyshuollon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta yhdessä tiimin muiden ammattihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu työterveyshuoltopainotteista sairaanhoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto (opistotasoinen tai AMK). Hakijan eduksi katsomme lain vaatiman pätevöitymiskoulutuksen. Arvostamme kokemusta työterveyshoitajan työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn yhteistyössä moniammatillisen tiimin jäsenten kanssa. Hakijalta toivotaan kykyä organisoida ja priorisoida työtehtäviään ja omaavan hyvän paineensieto kyvyn. Työtä helpottavat Acute-käyttöjärjestelmän tuntemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Työsuhde on vakinainen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja ja hakeminen www.mol.fi, ilmoitusnumero 9119544. Hakuaika päättyy 13.2.2017 klo 12.00.
Tiedustelut palvelupäällikkö Tarja Alakoski, puh. 014 266 8189 tai sähköpostitse: tarja.alakoski@jkl.fi.

Lääkäreitä:
Haemme työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja yleislääkäreitä. Työskentelypaikkavaihtoehtoina Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Joutsa, Keuruu ja Hankasalmi.

Työterveys Aalto toimii laadukkaana koulutusyksikkönä erikoistuville lääkäreille. Koulutustoiminta on määritelty laadultaan erinomaiseksi sekä Tampereen että Kuopion yliopistojen tekemissä arvioinneissa. Työterveys Aallossa lääkärinä työskennellen voi suorittaa osan runkokoulutuksesta, osan yleislääketieteen koulutuksesta sekä työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveysjakson.

Ota yhteys liikelaitosjohtaja Irja Korhoseen irja.korhonen@jkl.fi tai p. 050 576 0641) ja kysy lisää!

Muuta henkilöstöä:
Tarvitsemme aika ajoin työterveyshoitajia, -psykologeja ja työfysioterapeutteja sekä asiakaspalveluun vastaanottohoitajia.

Lähetä yhteystietosi palvelupäälliköillemme, Keskusta Tarja Alakoski tarja.alakoski@jkl.fi tai seutukunnat Anu Silander (anu.silander@jkl.fi)

Copyright © Työterveys Aalto 2012 Sivun alkuun