Tule meille töihin! 

Työterveys Aallossa työskentelee noin 60 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua moniammatillisissa tiimeissä. Tiimeissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Työterveyshuollon palveluista vastaava johtaja / Ylilääkäri

Etsimme Sinua työterveyshuollon erikoislääkäri toimialan näköalapaikalle Jyväskylään.

Kuulumme alueen suurimpiin työterveystoimijoihin ja olemme paikallinen, luotettava työterveyskumppani.

Kahdessa yhtiössämme, Työterveys Aalto Oy ja Työterveys Laine Oy:ssä on noin 100 työterveyshuollon ammattilaista ja tuotamme vaikuttavia työterveyshuollon palveluita noin 28 000 henkilöasiakkaalle Keski-Suomen alueella. Toimintamme kasvaessa vahvistamme organisaatiomme johtorakennetta.

Johtoryhmässä pääset vaikuttamaan aidosti asioiden tekemiseen, omaan työnkuvaasi ja koko työyhteisömme kehittymiseen. Tiimimme jäsenenä vaikutat laajasti kuntasektorilla sekä työterveyshuollon kilpailuilla markkinoilla. Tehtäviisi sisältyy suuren asiakasorganisaatiomme vastuulääkärin tehtävät ja noin 30 % työajastasi käytät lääketieteelliseen johtamiseen. Tehtävään ei sisälly esimiestyötä. Odotamme sinulta vahvaa työterveyshuollon tuntemusta sekä halua olla mukana toimialan sekä yrityksemme jatkuvassa kehittämisessä.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja koulutamme työterveyshuollon erikoislääkäreitä.

Oletko etsimämme henkilö? Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

Lisätietoja: Irja Korhonen (toimitusjohtaja, ylilääkäri), p. 050 5760 641.

Vapaamuotoinen hakemus 7.2.2020 klo 12.00 mennessä: tarja.alakoski@jkl.fi

Toimintamme laajentuessa etsimme kahta

Työterveyshuollon erikoislääkäriä / erikoistuvaa lääkäriä

Omassa työssäsi huolehdit vastuuasiakkaidesi työterveyshuollosta yhdessä osaavan moniammatillisen tiimin kanssa. Arvostamme palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Olemme saaneet kiitosta myös erinomaisesta perehdytyksestä. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Jyväskylässä voimme räätälöidä Sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

 

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika.

 

Oletko etsimämme henkilö? Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

Lisätietoja: Irja Korhonen (toimitusjohtaja, ylilääkäri), p. 050 5760 641.

Vapaamuotoinen hakemus 7.2.2020 klo 12.00 mennessä: tarja.alakoski@jkl.fi

 

Muut tehtävät

Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla. Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköillemme sähköpostitse: Tarja Alakoski (etunimi.sukunimi@jkl.fi).

Työterveys Aallossa on hyvä työskennellä!

"Kollegoita autetaan tarpeen vaatiessa ja jokainen puhaltaa yhteen hiileen."

Oikeudenmukaisuus

Luottamus

Kumppanuus

Ammatillisuus

"Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu."

Työterveys Aalto Oy

Hannikaisenkatu 11-13

40100 Jyväskylä

www.tyoterveysaalto.fi

Puhelin 014-266 0111

sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram