Tule meille töihin! 

Työterveys Aallossa työskentelee noin 60 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua moniammatillisissa tiimeissä. Tiimeissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Rekrytoimme jatkuvasti lääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin!

​Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille. Oletko kiinnostunut? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme Sinulle mahdollisuuksista, joissa voit käyttää ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ja palkitsevassa työympäristössä. 

Yhteydenottopyyntö
Muut tehtävät

Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla. Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköillemme sähköpostitse: Tarja Alakoski (etunimi.sukunimi@jkl.fi). 

Kandi tai jo valmistunut lääkäri? Etsimme Sinua!

Haluatko tutustua työterveyshuoltoon ja työskennellä meillä työterveyshuollon sairasvastaanotossa kokeneempien kollegojen ohjauksessa? Meillä on mahdollista työskennellä lyhyempiä jaksoja – tai onko kesä- ja lomajaksojen työt vielä sopimatta?

Olemme saaneet kiitosta hyvästä perehdytyksestä, pystymme räätälöimään työn sisällön vastaamaan osaamistasi ja tarjoamme hyvän työyhteisön ammatillisen tuen. Valmistuneille ja urapolkuaan suunnitteleville tarjoamme aitiopaikan tututusta työterveyshuoltoon laaja-alaisesti. Toimimme myös työterveyshuollon kouluttajayksikkönä ja voimme räätälöidä sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun. Ole rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin työmahdollisuuksista!

Yhteydenottopyyntö

Työterveys Aallossa on hyvä työskennellä!

"Kollegoita autetaan tarpeen vaatiessa ja jokainen puhaltaa yhteen hiileen."

Oikeudenmukaisuus

Luottamus

Kumppanuus

Ammatillisuus

"Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu."

Työterveys Aalto Oy

Hannikaisenkatu 11-13

40100 Jyväskylä

www.tyoterveysaalto.fi

Puhelin 014-266 0111

sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram